Contacteer ons

Actiegerichte aanpak op maat van uw bedrijf

In 3 stappen naar een bedrijf met productievere medewerkers

Wij werken samen met HR, uw leidinggevenden en medewerkers aan een betere organisatie.

Samen helder krijgen van jullie doelen om betekenis te kunnen geven
Een 3 uur durende workshop met directie en leidinggevenden om weer opnieuw helder te krijgen vanuit jullie organisatie wat jullie eigenlijk willen realiseren, waarom jullie dat willen en op welke jullie die doelen willen bereiken (Missie, Visie en Waarden).

Luisteren naar wat medewerkers bindt aan de organisatie en wat hen wegdrijft
Gesprekken met individuele medewerkers, minimum 8 en maximum 30 medewerkers afhankelijk van de grootte en complexiteit van de organisatie.
We spreken over wat hen motiveert en wat volgens hen de pijnpunten zijn.
We luisteren naar wat volgens hen de doelen en de waarden van de organisatie zijn. Leven de waarden die aan de muur hangen ook op de werkvloer?

Opstellen van een concreet stapsgewijs actieplan voor verandering
Op basis van jullie budget en tijd stellen we een actieplan op. Vaak met hele simpele interventies met groot effect. Soms met moeilijke gesprekken en beslissingen. Maar steeds heel concreet aangepast op wat jullie nodig hebben om resultaten te bereiken voor jullie medewerkers en voor de organisatie.

Human Impact levert tools, consultancy en coaching om je medewerkers te binden en te behouden. Het resultaat is dat werknemers meer gemotiveerd, productiever en gelukkiger zijn.